Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Menteşeleri Yoklama Edin: Bütün menteşelerin sakim yahut sınık vidalar olmadan darca sabitlendiğinden emin olun. Bapnın elverişli şekilde bakımının örgüldığından ve yangının yoğunluğunda iyi çaldatmaıştığından tehlikesiz olun.

Yangın merdiveni ile alakadar kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise erdemli ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında kötüın sızmaması ve insanların hüsran görmemesi muhtevain özel madun yapılı malzemeler kullanılmaktadır. 

Yangın veya müstacel pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kullanılacak nefer skorsı 100 kişhayırlı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

İmalat aşamasında Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu hâlet çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak bapnın rahatlıkla açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kaçış ciğerin kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak enliliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki strüktürlarda 125 mm’ den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü indinde cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların cepheı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın yürekindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page